Reg-delete
 

Toelichting voor gebruik van het programma Reg-delete van Pinnacle.
Dit programma is bedoeld voor het verwijderen van verwijzingen naar Pinnacle-programma's in het Windowsregister. Gebruik het dus alleen als je zeker weet dat dit is wat je wilt. Na gebruik van dit programma kun je het Pinnacleprogramma niet meer gebruiken en moet je het programma opnieuw installeren.

Link:
http://www.pinnaclesys.com/docsupport1.asp?division_id=1&langue_id=6&product_id=577&product_name=&page_id=150

Letterlijke vertaling toelichting bij Regdelete versie 6.0 van Pinnacle

Regdelete is een hulpprogramma dat helpt bij het oplossen van problemen die zich voor kunnen doen bij het installeren en de´nstalleren van Studio en Express/Expression programma's
Als je het Studio programma van Pinnacle installeert en gebruikt, wordt er informatie opgeslagen in het register van je computer. Als deze informatie beschadigd wordt, werkt het programma niet goed meer. RegDelete is een hulpprogramma om de register-informatie voor een bepaald Studio-programma compleet uit je computer te verwijderen voor het geval zich deze situatie voordoet.

Om het programma te gebruiken volg de volgende stappen:
1. Download het programma RegDelete
2. De´nstalleer het Studio-programma. Om dit te doen open je "deze computer" het configuratiescherm van Windows /Software en de tab "installeren of verwijderen van programma's". Kies het betreffende Studio-programma en klik op "installeren/verwijderen".
3. Dubbelklik op het RegDelete-icoon en start dat programma. Kies het betreffende Studio-programma en klik dan op "Clean". De registervermeldingen voor dat programma worden dan verwijderd. Het programma heeft ook een aanklikmogelijkheid genaamd "Remove video capture driver entries". Als je dat aanvinkt, worden de registervermeldingen voor alle op je systeem ge´nstalleerde video-capture-kaarten verwijderd, met inbegrip van kaarten van andere fabrikanten dan Pinnacle. Als je dit hebt gedaan en je wilt deze kaarten nog wel gebruiken zul je ze nu eerst weer opnieuw moeten installeren!
4. Installeer het Studio-programma opnieuw. Nadat je dit gedaan het en je gebruikt het programma voor de eerste keer, is het ingesteld op de standaard-instellingen, voorgeprogrammeerd door de fabrikant, dus Pinnacle.

N.B.:
Als je Regdelete gebruikt zonder stap 4, zal je Studio-programma niet werken. Als je een probleem ondervindt, waarvan je vermoedt dat het te wijten is aan verkeerde instellingen in het register, wordt je geadviseerd eerst het programma te de´nstalleren en daarna opnieuw te installeren. Pas als het probleem hierna niet weg is zou je de procedure als hierboven gemeld moeten proberen. Het aanvinken van het vakje "Remove video capture driver entries" wordt alleen aanbevolen als je andere, inmiddels verwijderde video-capture kaarten op je systeem hebt gehad. In bepaalde situaties waarin de oude video-capture-kaarten niet goed zijn gede´nstalleerd, is het bekend dat dit problemen oplevert bij de werking van het Studio-programma.